Sprængfarligt samarbejde

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den Computerworld d. 7. februar 2003.


Det lader til, at Adobe er begyndt at konstruere Citro‘n-biler. Eller også er det omvendt.

SELVDESTRUKTION
Lad os med det samme være ærlige og sige: Vi ved det ikke. Men meget tyder på, at den lille, rappe Citro‘n C3, som landets motorjournalister nok kårede til Årets Bil, men som Politikens bagside i pyromant bedrevid kårede til Årets Brandbil, er konstrueret i Photoshop og produceret af Adobe. Eller også er det omvendt. For det kan også være Citro‘n, der er begyndt at fremstille cd-rom'erne med Adobes software. Hvordan landet end ligger har de to firmaers produkter det til fælles, at de selvdestruerer efter et stykke tid.

C3'eren har rimeligt nok fået hug i den seneste tid, da flere ejere har oplevet, at deres carport og nye bil uden varsel forsvinder i en crêpe Suzette-løsning, når den lille øse futter af helt af sig selv. Så meget for franske biler, men de færreste har formentlig - før nu - været opmærksomme på faren ved at lægge Photoshop på computeren.

Nogle mener, at når cd'er engang imellem vælger at selvdestruere skyldes det en fejl på overfladen, der, i kombination med omdrejningshastigheden i drevet og laserens opvarmning af cd'en, får den til at krakelere eller ligefrem eksplodere. Men det lyder da helt usandsynligt!

Billedtekst:
Systemadministrator på Kolding Købmandsskole Allan Fog bedyrer, at uheldet her skete under helt normal indlæsning. Vi tror ham, men det svarer i mistænkelig grad til de ulykkelige Citro‘n C3-ejere, der siger, at de bare parkerede bilen, og næste morgen var den smeltet.




IT-JOB

Teknologisk Institut

Udvikler til digitaliseringsteam

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Engageret platformsejer med flair for it-drift

Netcompany A/S

IT Manager

Capgemini Danmark A/S

Salesforce CTO - Nordics
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere