Kammertonen, tak

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den Computerworld d. 4. oktober 2002.


Der er emner, man ikke skal bringe på bane. Heller ikke over for ens computer.

De fleste pc-brugere er formentlig klar over, at det er stykke sårbart mekanik og en samling sarte programmer, de har placeret under skrivebordet eller hvor man nu har valgt at anbringe sit informationsteknologiske møbel.
De færreste er formentlig opmærksomme på, at computerens antivirus-programmer altså også har følelser. Det fandt indsenderen af denne dialogboks ud af på den hårde måde. Han skriver ikke præcis, hvilke uanstændige emner, han forsøgte at indlede en samtale om, men Tony Jul Haugsted Jakobsen er ansat - og hold nu fast - i den Den Højfynske Skatteafdeling, så han har muligvis, ud mellem sine sammenbidte tænder, hvislet noget om fusk med befordringsfradrag, momsunddragelse eller ligefrem torskegilde. Og den slags væmmelige ord reagerer software åbenbart ikke anderledes på end vi andre almindeligt dødelige skatteydere. Norton AntiVirus svarer prompte, at den diskussion ønsker den ikke at indlede.
Læsere, som heller ønsker at starte en skatteteknisk dialog, er velkomne til at indsende deres afstikkende oplevelser til:
Bagsiden@computerworld.dk

Billedtekst:
- Norton AntiVirus could not open this dialog, skriver programmet bestemt til Tony Jul Haugsted Jacobsen. Og man forstår det.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere