Her er musikken som hitter i din by

Hvad er folk mest vilde med at lytte til i din hjemby? Er det Kandis, Kim Larsen eller Madonna? Find ud hvad der downloades mest, der hvor du bor.

Siden april har TDC og YouSee ladet deres mobil- og bredbåndskunder downloade musik gratis blandt næsten to millioner numre.

Det sker gennem webtjenesten Play, der tilbyder musik i alle genre, og der er indtil videre downloadet 30 millioner musiknumre.

Nu har TDC og YouSee afsløret, hvad det er, danskerne er mest vilde med at lytte til - endda målt helt ned til enkelte byer.

Generelt er danskerne i øjeblikket stærkt begejstrede for Madonna og ikke mindst Martin, der vandt X-Factor. Men når hitlisterne kigges igennem, er der faktisk store regionale forskelle på, hvad brugerne downloader af musik.

Dansktopbandet Kandis er mest populært i det nordvestlige Jylland, men har næsten ingen fans i kommunerne nord for København. Lidt mere overraskende er det, at numre med en af stenbroens sønner, Kim Larsen, er langt mere populære at downloade i provinsen end i hovedstadsområdet. Især på Lolland er de vilde med Kim Larsens musik, viser opgørelsen fra TDC og YouSee.

Hvis du er nysgerrig på, hvad der hitter i netop din kommune, så kan du også få svar på det. TDC og YouSee har lavet en top 25 fordelt på landets kommuner.

Du finder listen her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere