Dot or not...

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den Computerworld d. 21. december 2001.


DOT.
...at julen varer længe og koster mange penge behøver ikke være den
endegyldige sandhed.

SELVGJORT. På web-stedet www.getcrafty.com er der hjælp til de fingernemme, som ikke har noget stort julebudget. Her er der lav-selv-opskrifter på såvel spiselige gaver som gaver lavet af genbrugsting. Web-stedets slogan er: "Gen-giv - der er ting nok i verden."

JULEHJÆLP. Velgørenhed er også herhjemme blevet absolut hot især i de seneste par måneder, og derfor skal der lyde applaus til den danske afdeling af analyseselskabet IDC, der i år har sparet de mange glittede julekort væk, som virksomheden traditionelt sender ud og i stedet donerer pengene til Unicef. Nok er en e-mail lidt mere grå, men julehilsner luner altid uanset indpakningen.

PYNTESTOP. Nissernes Befrielsesfront (NBF) går til kamp for en ikke-kommerciel jul, og det kan hjemmeside-ejere overalt også gøre ved at downloade et banner fra foreningens hjemmeside. NBF har desuden med overvældende flertal besluttet, at gadepyntning før den 1. december skal forbydes ved lov.
http://www.daimi.au.dk/~pede/nbf/

NOT...
...men det kan sagtens blive dyrt nok, selv uden en tur i Magasin.

JULEGODTE? Hvis penge ikke er et problem, så kunne pakken under træet være en af de rigtig bløde. Den 24-årige britiske web-konsulent Kay Hammond satte sig selv til salg på auktionsstedet eBay i sidste uge med slutdato juleaften, og buddene startede ved 250.000 pund. Der blev budt i alt 11 gange på muligheden for et ægteskab med den blonde karrierekvinde, og prisen nåede op på 10 millioner pund, inden eBay annullerede den selvbestaltede menneskehandel.

VIRUSHILSEN. Nogle folk har ikke fortjent andet end kulstykker i julestrømpen. Det gælder blandt andet dem, der har kreeret julevirusen "Merry Christmas", som stjæler passwords og sender sig selv videre til alle adresser i Microsoft Outlook-adressebøger - og en kopi af de stjålne sager til en adresse i Polen. Og vi ved jo alle sammen, at det er på Grønland, at julemanden bor.

HO-HO-HIPHOP. Det er ikke familiejulen, der står i højsædet hos rapperen L.O.C., når han med absinth-flasken i hånden slinger gennem byens barer på julefrokost med gutterne og et par strippere. Faktisk når han at besudle mange hævdvundne traditioner på de kun halvandet minut, hans sprit- og opkast-inficerede julerap varer.
www.dr.dk/skum/jul/locsjul.shtm




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere