Få en cool computer og kolde lår

Targus har opfundet en kølemåtte, der skal holde temperaturen nede, så du kan holde ud at sidde med din laptop i skødet. Samtidig forbedres computerens batterilevetid.

Den bærbare pc kan blive varm. Rigtig varm. Og hvis du er mand og gerne vil bevare din forplantningsevne, så skal du passe på med at sidde med computeren i skødet alt for ofte.

En undersøgelse fra State University of New York viser nemlig, at de varme bærbare kan øge temperaturen i mandens nedre regioner og dermed påvirke sædtallet negativt.

Men bare rolig. Der findes flere løsninger, så din forplantningsevne kan blive intakt, samtidig med din computer køles ned. Senest har Targus banket en kølemåtte sammen med det potente navn: Heat Defense Panel.

- Når computeren varmes op, går blæseren i gang, og den bruger strøm. Derfor øges batteriets levetid betragteligt, når pc'en køles aktivt. Test har vist, at batteriet holder op til 17,6 procent længere, når man anvender det nye Heat Defense Panel, fortæller Kim Gervin, der er regionsdirektør i Targus i Nordeuropa.

Heat Defense Panel bruger ikke strøm til at holde computeren cool. I stedet består måttens indmad af krystaller, som smelter til en flydende masse, når den udsættes for varme. Varmen absorberes i måtten og fordeles i krystallerne. Når pc'en slukkes eller fjernes, omdannes de flydende krystaller igen til en fast kerne.

Kølemåtten koster 249 kroner og kan bruges til bærbare i størrelserne 12" til 15,4".

Targus er i øvrigt ikke den eneste producent, der har tænkt på at afkøle vores varme computere - og vores lår. Tidligere har Belkin lanceret en afkølingsstand til den bærbare, som har til opgave at lede den varme luft væk fra computeren, så den undgår at blive overophedet. Læs mere om den løsning her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere