Artikel top billede

Har du husket at kramme din systemadministrator i dag?

De har installeret din printer, trukket dit netværkskabel frem til dit skrivebord og backet dine data op. I dag, fredag, skal de fejres, for det er: System Administrator Appreciation-dag

Det er i dag fredag den internatonale hyldest-dag for systemadministratorer, hvor dem som får it-systemerne til at fungere til dagligt skal have kram og gaver som tak for deres indsats.

Hyldestdagen, som ifølge Wikipedia oprindeligt blev opfundet af systemadministratoren Ted Kekatos, fejres i år for 11. gang og afholdes altid den sidte fredag i juli.

Ifølge hjemmesiden sysadminday.com bør man denne dag takke systemadministratorerne for de ekstra overarbejdstimer om aftenen og i weekenden.

En systemadministrator planlægger, bekymrer sig, hacker, fikser, beskytter og skaber de computernetværk, som gør dig i stand til at arbejde.

Sat på spidsen, kan man vel sige, at det er deres fortjeneste, at du kan læse denne artikel eller sende en mail. Og er du selv systemadministrator? - Så er det nu, du skal gå ud og kræve et velfortjent skulderklap i din virksomhed.

"Hvis vi skal være ærlige, kender vi sjældent vores systemadministratorer, så godt som de kender os," skriver folkene bag dagen på hjemmesiden.

Hjemmesiden giver forslag til, hvordan man kan fejre systemadministratorerne på dagen og hvilke gaver man kan give.

Samtidig er der fotos, som både viser mere om systemadministratorernes verden og genvordigheder.

Fejrer I sysadmin-dag i din virksomhed?

Så fortæl hvordan det foregår og send nogle billeder fra dagen til: redaktionen@cw.dk.

System Administrators Day song:




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere