Avatar billede snuppy123 Nybegynder
18. februar 2013 - 20:25

læse pdf og lignende på mobilen

Hej, jeg bruger meget min mobiltelefon (Samsung Galaxy S III) til at læse Lotus Notes mails på min mobil. Før brugte jeg rigtig meget når der kom excel filer, pdf filer osv at downloade dem og så læse indholdet, men nu når jeg klikker på f.eks et af disse dokumenter så går der ca 5 sekunder mens skærmen "fryser" og så kommer der en besked med "Internet stoppet".

Det har som sagt virket, men jeg er bange for at jeg ved en fejl har hakket et flueben af som jeg ik sku ha rodet med, har spurgt en medarbejder v Samsung´s support, men hans eneste løsning var at reinstallere telefonen, men jeg er 100 % sikker på at det er et manglende flueben / et flueben for meget der laver denne fejl..

Nogen der kan hjælpe mon ?

P.s. er det virkelig rigtigt at man ikke kan sende mails fra en mobil i Lotus notes ??
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester