Avatar billede Tulstrup Nybegynder
28. marts 2010 - 20:31

Vedr.: Rdisk Decrypt!

Hejsa,

jeg har en MP# afspiller, hvor man har mulighed for at krypterer noget af den lagerplads, som den har.

Dette har jeg gjort, da jeg har musik på moget af den og personlige dokumenter på resten. Nu har jeg dog glemt mit brugernavn eller kodeord, for når jeg skriver det jeg plejer vil den ikke accepterer det.

Er der nogen her på www.experten.dk som har haft samme problem og har en løsning på det? Jeg har desværre ikke den cd med programmet som fulgte med mer, så er der nogen der kan sende mig programmet, vil jeg også gerne have det!

Jeg håber på en løsning her, for jeg har ledt på nettet alle steder, men kun fundet stedet hvor man skal betale for at downloade filen og ved jo ikke om det er den rigtige til min MP3.

Med venlig hilsen



Mikkel Torup
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester