Avatar billede jorgennm Nybegynder
07. februar 2007 - 15:54 Der er 1 kommentar

Min grafik bliver "Gummiagtig"

Jeg har lavet nogle grafik diagrammer i Visio 2003. De består af nogle rektangler i forskellige størrelser og farver med tekster, der ikke tvinger kanterne på rektanglerne. Det er alene teksterne i kasserne der er forskellig.
Hver udgave er designet til at fylde 18,5 x 9,0 cm i Visio. Det gør de også når de printes. Jeg lagrer dem i GIF format til brug for mine HTML sider.

Jeg bruger Frontpage 2002.
Når jeg sætter grafikken ind på de forskellige sider og skifter blandt siderne, så får grafikken forskellig størrelse (virker ”gummiagtig”). Der varieres lidt på bredden eller højden uden egentligt system.

Jeg indsætter som følger:
<diva lign=”center”>
</map><img border="0" src="../../images/saniscan/saniscan.gif" width="702" height="343" usemap="#FPMap0">
</div>

Når jeg åbner koden på de forskellige sider er værdierne width og height lidt forskellige. Dem kan jeg tilrette og gemme, men det løser ikke mit problem.

Når jeg udgiver mine sider på intranettet får jeg den samme ændring af grafikken. Det ser ikke godt ud.
Men hvor skal jeg lede???

mvh
Jørgen
Avatar billede jorgennm Nybegynder
13. februar 2007 - 15:14 #1
Af en eller anden grund har FP ændret lidt på størrelsen af grafikken. Bredden varierede mellem 701 og 705 px medens højden varierede mellem 341 og 345. Endelig var der en grafik, som af en eller anden grund var blevet ca 15% for høj. Når alt var justeret til 701 x 344 px fungerer det fint.
mvh
Jørgen
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester