Avatar billede tsands Nybegynder
22. januar 2005 - 23:46

Opsætning til bannervisning

Hej
Jeg har netop fået Phpadnews ind over min hjemmeside, til styring af annoncer. Programmet opererer med adviews af bannere, som svarer til visninger af bannere og adclick, som ja svarer til klik på banner.

I opsætningen af programmet, kan jeg indstille følgende for, hvornår banneret bliver regisreret for vist af en bruger. "Don't log AdViews if the visitor already seen the same banner within the specified number of seconds".

Denne er ved opstart sat til 300 sek. hvilket altså svarer til at en bruger ved besøg på siden, først efter fem minutter vil få registreret sin anden visning af et banner. Dette er jo ikke nogen umiddelbar stor økonomisk triumf:-(

Mit spørgsmål går på, om standard opsætningen er rimelig? Eller skal den sættes til 1 sek. således at alle sidevisninger på siden også indebærer en registrering af et bannervisning? 

Vi har ca. 700.000 sidevisninger på siden og er selvfølgelig interesseret i at få så mange af disse udnyttet kommercielt. Men kun ved at sætte opsætningen til 1 sek. vil vi kunne omsætte 700.000 sidevisninger til 700.000 bannervisninger.

Link til sider, hvor jeg kan læse om bannerannoncering ála ovenstående.

Mvh.
Torben
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Computerworld tilbyder specialiserede kurser i database-management

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester