Avatar billede sutpark Nybegynder
02. september 2004 - 17:16

ang bestillings side.

Jeg har en side hvor som jeg laver for et firma i min fritid. og vi skal til at have lavet en "mini" shop på nettet, jeg har lavet bestillings siden og en .php side, man kan ikk få den til at virke helt, for når jeg trykker på "betil" kommer den bare med et pop-up som om jeg skal downloade den php side, stedet for at sende mailen og skrive at betillingen er gennemført. så vil MEGET gerne have hjælp til at sætte siden HELT op, gfor har ikk prøvet at lave det her før, så hvis der måske var mulighed for at DU kunne tilføje mig på Msn eller sende en mail med en komplet side med Alt jeg skal bruge, så jeg bare lige kan simde den på nettet og så virker den, så ville det være Fedt.. minn mail er: Dm_cross@hotmail.com..
Mvh. Dennis
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Computerworld tilbyder specialiserede kurser i database-management

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester