Pristjek: Fem GPS’er til under 1.500 kroner

Er dankortet blevet brugt for meget, men skal der alligevel en GPS i forruden, så se her, hvor du kan få fem GPS'er, der alle koster under 1.500 kroner.

Der er ikke længere nogen undskyldning for ikke at have en billig GPS i forruden. Med Pcworld.dk's pristjek og test af GPS’er, kan du nemt finde din nye billige navigator.

Garmin Nuvi 250 Europe

Det kunne for eksempel være Garmin Nuvi 250 Europe, der kan fås fra 1.098 kroner.

Garmin har taget alt det gode fra nüvi-seriens topmodeller og stoppet det ind i den lille, kompakte Nuvi 250, der blot vejer 147 gram og fylder 7,1 x 9,7 x 2 centimeter.

Læs vores test af Nuvi 250 her.

Garmin Nuvi 250W Europe

Vil du have en større skærm, så er Garmin Nuvi 250W Europe en mulighed. Den kan fås fra 1.328 kroner, og er bortset fra skærmen identisk med Nuvi 250.

Læs vores test af Nuvi 250W her.

Mio C220 Europe

Mio C220 Europe har de mest basale funktioner, og derfor er prisen også fornuftig. GPS’en kan fås fra 1.145 kroner, og du kan læse testen af GPS’en her.

Navigon 2110

Navigon 2110 vejer 160 gram og har en skærm på 3,5 tommer, og det er en ganske gedigen GPS, der kan klare de fleste opgaver. Den kan fås fra 1.499 kroner, og du kan læse vores test af den her.

Mio C230

Mio C230 er en basis-model med en 3,5 tommer skærm, og den kan fås fra 1.464 kroner. Læs mere om GPS’en her.

Overvejer du en bestemt GPS, så tjek, at kortet ikke er gammelt - eller at det kan opdateres gratis. Har du brug for lidt hjælp, så læs ’Tre tips inden du køber GPS’.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere