Dennes uges top-historier fra Hardware Watch

Hardware Watch, pcworld.dk’s sektion for brugerskabte IT-nyheder, er stedet hvor de gode, sjove og spændende IT-historier er samlet. Vi har fundet ugens højest vurderede nyheder. Se her hvad der skete i ugen der gik.

På Hardware Watch, med adressen http://hw.pcworld.dk samler vi læsernes og vores egne bedste historier fra nær og fjern. På siden kan du, uanset om du er logget ind eller ej, stemme på de bedste historier. I denne uge har vi samlet de fem mest populære historier fra Hardware Watch.

1. Woopra - Trafikanalyse afmystificeret

Google Analytics er sat til vægs. Med Woopra er man forfærdet og begejstret, det er et fantastisk overgreb på ens forestillede web-anonymitet, men føjer også en helt ny dimension til webanalyse. Woopra er drengen i kejserens nye klæder, der gør folk opmærksom på sandheden, at på internettet er vi eksponeret, hvad end vi kan lide det eller ej. Læs here historier her.

2. X-bit labs: Behøver vi virkelig Intels X48?
X-bit Labs har i en af deres grundige test set nærmere på Gigabytes bud på et Intel X48-baseret motherboard. Eftersom X38-løsningerne kan stort set det samme og forskellen i ydelsen ikke er til at få øje så, så stiller X-bit Labs det gode spørgsmål, om hvorvidt nogen har brug for de dyrere X48-løsninger? Læs hele historien her.

3. Windows XP SP3 klar til RTM d. 21. april

Rygter som PC World Australien har fået opsnappet nævner, at Service Pack 3 til Windows XP snart er klar. Der er tale om en såkaldt RTM-version, som er den endelige version som Microsoft sender til pc-producenter, der laver færdige maskiner. Læs mere.

4. Garmin GPS'er virker ikke i Volvo, Toyota og Nissan

GPSMagazine skriver, at flere og flere brugere melder, at de har problemer med at bruge deres Garmin nüvi 200-modeller i bestemte biler. Læs mere.

5. Digitalkamera med indbygget GPS

Taiwanesiske Altek har netop annonceret et nyt digital-kamera med en indbygget GPS. Kameraet har en opløsning på 8 megapixels og på bagsiden finder man en berøringsfølsom skærm på 3". Idéen med at sætte en GPS i et kamera er simpel: Kameraet optager et billede og lægger samtidig de nøjagtige koordinater ind i billedet. Læs mere her.

Du kan selv se et overblik over de mest populære historier her - finde ugens mest populære emner her.

Husk at du selv nemt kan indsende og dele IT-historier og nyheder til Hardware Watch. Læs mere om Hardware Watch her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere