Prøv mobilen på nettet inden du køber

Websiden TryPhone kan måske spare dig for en tur i Fona eller måske endda et mislykket mobilkøb. På siden kan du interaktivt prøve mobiltelefoner, og få en ide om de er noget for dig.

Du er på udkig efter en ny mobil og surfer producenternes websider tynde for informationer og billeder.

Og det ser alt sammen godt ud, men den virkelige test og godkendelse af den næste mobil er, når man får lov at trykke på knapperne og lege med den.

Men har du ikke tid eller lyst til at stå i Fona – eller hvor du nu kigger på mobiltelefoner - i en time, så findes der en alternativ løsning.

På websiden www.tryphone.com kan du prøve din næste mobil interaktivt og blive klogere på, om det er den, du skal investere i.

Med musen kan du trykke på mobilens knapper og bevæge dig rundt i menuer, og du kan se specifikationer, anmeldelser fra brugere og sammenligne flere telefoner.

I skrivende stund er der 14 mobiltelefoner tilgængelige på TryPhone, blandt andre Nokia N95, Sony Ericsson P1i og Apples iPhone, men der kommer løbende flere til.

En smart feature er også de forskellige instruktions- og demo-videoer til de enkelte mobiler. Til Sony Ericssons P1i kan du for eksempel se en demo, der viser, hvordan du sender en sms, eller hvordan du tilføjer en ny kontakt. Det giver et indblik i, hvordan mobilen fungerer i praksis.

Det er naturligvis ikke helt det samme som at stå med telefonen i hånden, men det giver dog en fornemmelse af, om den pågældende mobil er noget for dig.

Er du på mobiljagt, så husk vores oversigt over 13 mobiltelefoner, vi har testet. Find den her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere