Trådløs multiprinter til under 1.000 kroner

Printerproducenten Lexmark er klar med sommermodellerne. De inkluderer multimaskinen X4550, der kan prale af både trådløst netværk og en pris på under 1.000 kroner.

Selvom den vestlige verden bliver stadigt mere digitaliseret, så elsker vi stadig at printe ud.

Hver dag sprøjter artikler, kørevejledninger og billeder ud af vores printere. Samtidig kan printerne ofte både skanne, kopiere og printe.

De avancerede muligheder er dog efterhånden hverdag for de fleste af os, hvorfor printerproducenten Lexmark har kastet sin kærlighed på printere med trådløst netværk.

Ifølge printerproducenten Lexmarks danske produktchef, Sune Hansen, er trådløst netværk en af de vigtigste funktioner, når danskerne skal have ny printer. Samtidig ligger WiFi lige for, da Lexmarks egne undersøgelser viser, at 46 procent af danske pc-ejere har WiFi-netværk.

Fordelen ved den trådløse printer er ikke så meget fraværet af kabelrod som muligheden for at dele samme printere mellem flere computere uden dyre printservere eller besværlige netværksløsninger.

Fem nye printere fra Lexmark

Det er dog ikke alle af Lexmarks fem nye modeller, som er født med de trådløse muligheder. Fælles for dem er dog, at Lexmark fastholder den hvide linje med runde hjørner.

Topmodellen X4550, med en vejledende udsalgspris på 979 kroner, har dog alt, hvad man kan forvente af en moderne printer. Det betyder display, skanner - og trådløst netværk. Samtidig kan du både skanne og bruge den indbyggede kortlæser over netværket.

Er du usikker på, om de trådløse funktioner er noget for dig, så kan du i stedet vælge lillebroren X3550 til 629 kroner. Skulle du senere få lyst til at bruge WiFi, kan du for omkring 300 kroner tilkøbe et løst WiFi-modul, som du nemt kan sætte i. Ud over X4550 og X3550 lancerer Lexmark også X2550 til 529 kroner.

Er du ikke til alverdens multifunktioner, så har Linksys to almindelige modeller, kaldet z1320 og z1420.

Z1320 har en vejledende pris på 379 kroner, mens z1420 kan erhverves for 679 kroner. Det særlige ved z1420 er, at den som standard også er udstyret med trådløst netværk.

Alle modellerne skulle være i de danske butikker i midten af juni.

I øvrigt er Mac nu understøttet af Lexmarks driverpakke, mens den traditionelle Linux-support til gengæld har måttet lade livet. Før Linux-folket finder høtyvene og faklerne frem, så har Lexmark også droppet Windows 98 understøttelsen på de nye modeller, hvorfor Windows Me, 2000, XP eller Vista nu er et krav.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere