Vanvittig Georg Gearløs-paraply

Skøre japanere har smidt digitalkamera, GPS, projektor og trådløs internetforbindelse ind i en paraply. Resultatet er en vanvittig Georg Gearløs-opfindelse. Se den i aktion her.

Det er ikke nogen hemmelighed, at japanere er pjattede med elektroniske dimser, og Sho Hashimoto og Takashi Matsumoto er ingen undtagelse.

De har smidt digitalkamera, GPS, projektor og en trådløs internetforbindelse ind i en paraply. Det giver den nogle helt vanvittige muligheder.

Man kan tage billeder med paraplyen, og de uploades med det samme til fototjenesten Flickr med GPS-koordinater. Billederne kan også projekteres op i toppen af paraplyen, hvis man har lyst til at nyde sine mesterværker.

Hvis det er svært at finde vej i regnvejret, er der ingen grund til panik. Korttjenesten Google Earth kan nemlig bruges til vise 3D-kort, som også projekteres op i toppen af paraplyen.

Sho Hashimoto og Takashi Matsumotos prototype har allerede vakt opsigt rundt om i verden, og de håber at kunne sælge deres idé, så den en dag kan komme ud i butikkerne. Du kan læse mere om opfindelsen her.

Dette korte videoklip viser paraplyen i aktion:

Du kan se flere af paraplyens funktioner i denne 13 minutter lange video, som er optaget i Japan.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere