Mini-tv til øjet

LCD-skærmen er sølle 0,24 tommer, men du får den mast lige op i ansigtet. Tv på farten bliver en helt ny oplevelse med Teleglass T3-F.

Du kommer til at ligne noget fra en science fiction film, hvis du ifører dig Teleglass T3-F, til gengæld kan du hygge dig med en god film eller en tv-serie, mens du er på farten.

Mini-tv’et vejer blot 35 gram og monteres på et par medfølgende briller. Herefter kan fjernsynet skydes frem foran det ene øje, og underholdningen er i gang.

Den lille LCD-skærm er 0,24 tommer, men da den kommer utroligt tæt på øjet, svarer det ifølge Tech On til at kigge på et 28 tommer tv fra en afstand af to meter.

Teleglass T3-F kører på to AA-batterier. De er gemt væk i en controller, som er forbundet til brillerne via et kabel. Batterilevetiden er omkring fire timer, og derfor arbejder Scalar Corporation, som står bag brillerne, på at udvikle en ny model udstyret med et genopladeligt batteri, der kan holde længere tid.

Brillerne kan kobles til medieafspillere, som eksempelvis iPod Video.

I øjeblikket sælges Teleglass T3-F kun i Japan, og her er prisen 98.000 yen, cirka 4.500 kroner.

Denne korte video demonstrerer, hvordan den lille tv-brille virker.

Ideen med at få en skærm helt tæt på øjet er ikke ny. Tidligere har blandt andre Mirage Innovations udviklet et par lette videobriller. Læs mere om dem her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere