Harddiskoptager i topklasse

Sony er snart klar med sin nye topmodel inden for harddiskoptagere. Det er en sort sag med 500 gigabyte harddisk og forbedret billedkvalitet. Prisen er i den tunge ende.

Da de første dvd- og harddiskoptagere kom ud i butikkerne, var det ikke usædvanligt, at prisskiltet var omkring 10.000 kroner.

Efterhånden er priserne dog kommet ned i et betydeligt mere fornuftig leje, og du kan i dag få en anstændig harddiskoptager til under 2.500 kroner.

Muligheden for at gøre dankortet rødglødende er dog stadig til stede. Især hvis du kaster penge efter Sonys nye topmodel, RDR-HXD1070.

Den koster hele 8.000 kroner, men så er den også spækket med en 500 gigabyte harddisk og HDMI-stik.

Det betyder, at den kan sende optagelserne til dit HD-fjernsyn uden tab af kvalitet. Sony lover faktisk, at billedkvaliteten bliver forbedret, når RDR-HXD1070 anvendes. For topmodellen opskalerer den almindelige tv-kvalitet til en kvalitet, der matcher opløsningen på fjernsynet.

Teknisk set skulle harddiskoptageren tage tv-signalet, som normalt er 576i og opskalere det til 720p eller helt op til 1080p. Altså en opløsning der matcher dit fladsskærms-tv.

RDR-HXD1070 er udstyret med en DVB-T digital tuner, der gør det muligt at afspille og optage digitalt tv. Samtidig kan du forbinde dit digitalkamera, videokamera og USB-nøgle til harddiskoptageren og overføre billeder, musik og video.

Indholdet kan ses på fjernsynet eller brændes ned på en dvd.

Sony er formentlig klar over, at folk nok ikke vil ligge i kø i soveposer uden for Fona for at få fingrene i den dyre RDR-HXD1070, når den kommer på gaden i slutningen af juli.

Derfor sender Sony også modellerne RDR-HX650, RDR-HX750 og RDR-HXD870 på gaden de kommende måneder, og de koster mellem 3.700 og 5.500 kroner. Til gengæld har de mindre harddiskplads, og det er ikke alle modeller, som har digital tuner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere