GPS indbygget i bilradio

JVC har smækket den ultimative bilradio sammen. Den har indbygget GPS og er spækket med multimediefunktioner. Prisen kan til gengæld hurtigt få én til at træde på bremsen.

Bilradioen JVC KD-NX5000 er et sandt multimedie-monster, som nok skal gøre køreturen til en optur.

Den kan naturligvis afspille almindelige cd’er og radiokanaler, men også MP3-filer, dvd-film og ikke mindst videofiler komprimeret i DivX.

Filmene kan ses på en 3,5 tommer stor LCD-skærm i bredformat.

En smart feature i JVC KD-NX5000 er den indbyggede GPS, der udnytter skærmen til at vise vej. Den kan vise kort i både 2D og 3D. Bilradioen er udstyret med kort fra Navteq til 21 europæiske lande, herunder Danmark.

Desuden er den udstyret med Traffic Message Channel (TMC), som kan lede bilisten uden om bilkøer eller vejarbejde – men servicen bliver herhjemme ikke opdateret nær så meget som i eksempelvis Tyskland.

En 40 gigabyte harddisk sørger for, at du kan gemme dine billed-, musik- og videofiler på bilradioen, og hente dem frem ved passende lejligheder. En fjernbetjening hjælper medpassagerer med at kontrollere alle multimediefunktioner.

Prisen på JVC KD-NX5000 vil formentlig få mange til at stå på bremsen. Bilradioen med de mange multimediefunktioner og GPS er set til omkring 12.500 kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere