Sports-ur med indbygget GPS

Gør det endnu sjovere at løbe eller cykle en tur. GPS-uret holder styr på, hvor du har været, og hvor hurtigt du har bevæget dig. Alle data kan efterfølgende nærstuderes på computeren.

Der er ingen grund til at få sved på panden i panik over, at du ikke kan holde styr på din løbetræning.
Overlad det til sports-uret GPS-122, der fungerer som din egen personlige træner og gemmer alle vigtige oplysninger om dig.

Uret klarer basale ting som at udregne kalorieforbrænding, men mere interessant registrerer det din løberute via GPS, og det virker sammen med den gratis webtjeneste, Google Earth.

Det betyder, du kan du få vist din løberute på et oversigtskort på pc’en. Alle dine data overføres ganske enkelt fra uret til computeren via USB-kabel, og hvis du har været ude for at cykle eller løbe i bakket terræn, er det også muligt at få vist højdeforskellene på en graf.

Under selve træningen kan uret vise, hvor hurtigt du bevæger dig, hvad gennemsnitsfarten er, og hvor langt du er kommet. Det har også en alarmfunktion, der kan indstilles til at gå i gang ved en bestemt hastighed. Så hvis du på ski blæser ned ad en sort piste med over 80 kilometer i timen, vil du få en venlig påmindelse fra uret om at sænke farten.

Skærmen på GPS-122 er ikke noget at prale af. Den er kun 80 gange 120 pixels - og tilmed i sort/hvid. Urets vægt er opgivet til 73 gram, og det er vandtæt.

Batterilevetiden på GPS-122 er mellem 7 og 21 timer alt afhængigt af, hvor mange funktioner man benytter på GPS’en.

Prisen for uret med indbygget GPS er 1.199 kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere