Spræng rammerne med Plextor

Små pc’ere er på mode, men bagsiden er manglende plads. Mens mange små kabinetter har plads til to harddiske, er der oftest kun plads til et optisk drev. Men nu har Plextor en løsning klar.

Der er gået mode i små kabinetter fra producenter som Shuttle.

De er oftest lige til at stille i hjørnet på skriveborde, lige så kraftige som deres omfangsrige kollegaer og flotte at se på. Bagsiden ved de små modeller er pladsproblemer, når det kommer til optiske drev. Her er der oftest kun plads til ét drev i en 5,25 tomme drevplads.

Løsningen hedder PX-DB608AL og kommer fra Plextor, der er specialist inden gode optiske drev. PX-DB608AL kombinerer nemlig to dvd-brændere i én 5,25 tommer pakke. Dermed kan dit lille mediecenter boltre sig i hele to optiske drev, selvom pladsen er trang.

Meget stille drev

Fysisk er PX-DB608AL blandt andet baseret på et PX-608AL, der normalt bruges i bærbare pc’ere. Vi har for nyligt prøvet PX-608AL, og det er et af de mest stille notebookdrev, vi endnu har set, hvilket er en klar fordel til stue-maskiner.

Hardwaren i den dobbelte pakke kan dermed brænde dvd’ere i op til 8x og cd’ere med op til 24x. Det er omkring halvdelen af enkeltstående løsninger, men så skal du til gengæld op fra sofaen for at skifte disk.

PX-DB608AL er i butikkerne i løbet af april og koster ifølge Plextor 123 euro, cirka 920 kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere