Her er nettets gratis glæder

Hvorfor svinge dankortet, når du kan få alverdens programmer og webtjenester gratis. Gå ikke glip af denne gigantiske guide, der viser dig frem til nettets gratis glæder.

Du behøver ikke at betale for at læse de her linjer. Ja, du behøver faktisk slet ikke betale for at surfe rundt her på Pcworld.dk. Og på nettet vrimler det med programmer og webtjenester, som heller ikke koster noget, men som alligevel fungerer glimrende.

Så hvorfor svinge dankortet, når du kan få det meste gratis? Her er PC Worlds hurtige oversigt over gode webtjenester og programmer, som med garanti er alle pengene værd.

Programmer til Windows XP

Selv om Bill Gates har en pengetank som Joakim von And, er han ikke nødvendigvis en ligeså ilter pengepuger. Microsofts grundlægger har nemlig stillet hele 50 programmer til rådighed til Windows XP – kvit og frit. Var det noget med Easy Camera Calibration Tool, der er et værktøj, du kan bruge til at kalibrere dit digitalkamera. Eller hvad med FolderShare, som er en webtjeneste, der automatisk synkroniserer filændringer mellem forbundne pc’er, så du altid har adgang til de seneste filer. Du finder de 50 gratis programmer her.

Billedbehandlingsprogram: nul kroner
Normalt kan et godt billedbehandlingsprogram være en dyr investering, men faktisk behøver du slet ikke at få tømt din bankkonto, hvis du vil behandle dine digitalfotos. Her på PC World har vi testet fem gratis billedbehandlingsprogrammer, der indeholder forholdsvis avancerede redigeringsværktøjer. Du finder de gratis programmer lige her.

Få Office online

Drømmen om online kontorprogrammer lever, og der findes allerede flere webtjenester, som tilbyder, at du kan skrive og redigere dokumenter og regneark online. De kan dog ikke hamle op med Microsoft Office, men da de ikke koster noget, er de et billigt alternativ – især hvis du er på farten. Du kan læse meget mere om de fire programmer
her.

Hvis du ikke er interesseret i et online kontorprogram, men bare vil have en gratis version, som virker på den stationære eller den bærbare, så skal du kigge nærmere på OpenOffice.org. Det er en komplet kontorpakke til tekstbehandling, regneark, diagrammer, præsentationer, databaser, tegninger og websideredigering. Den er endda på dansk. Prøv den her .

Stop virus uden at betale

Alverdens e-gangstere og cyber-kriminelle vil gøre hvad som helst for at infiltrere din computer med trojanske heste, spyware og andre ubehageligheder. Men hvorfor ikke bremse de ubudne gæster på dørmåtten? Og endda slippe for at betale en krone for det. PC World har testet fem gratis antivirusprogrammer, og du finder dem lige her.

Få 99 programmer kvit og frit

Og hvis du slet ikke kan få nok af gode programmer, som ikke koster noget, må du ikke snyde dig selv for PC Worlds artikel "99 nyttige og gratis gaver på nettet". Var det noget med nogle gigabyte lagringsplads? Eller hvad med et program, der kan analysere dine løbeture, hvis du bærer på en GPS-enhed. Du finder de 99 gratis programmer her.

Gode og gratis spil

Nye computerspil er sjældent billige, men hvorfor betale for underholdningen, når du kan få den gratis. Der findes nemlig utallige spil på nettet, der ikke koster knapper. Det kan du læse meget mere om i de to artikler Gode og gratis spil (del I) og Gode og gratis spil (del II)

Og hvis du vil se PC Worlds læseres bud på andre gode gratis spil, så klik her.

Download på livet løs

Og så må du heller ikke gå glip af PC Worlds omfattende downloadsektion, hvor der findes alverdens nyttige programmer. De koster heller ikke noget at downloade, men nogle af programmer kan kræve betaling, hvis de bruges i længere tid.

Du finder downloadsektionen her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere