Netværksharddisk på 1 TB deler det hele

Western Digitals seneste udgave af MyBook kaldet World Edition II giver ikke alene 500 GB eller 1 TB data i RAID 1, men sikrer også adgangen til filer og dokumenter fra internettet.

Har du mere end én computer, så ved du, hvor besværligt det er at jagte filer på de forskellige harddiske. Problemet kan løses med en server, men bagsiden ved serveren er prisen, strømforbruget og tiden, der skal bruges på vedligeholdelse.

Alternativet er en netværksharddisk som nemt og hurtigt kobles på firmaets eller familiens netværk og giver adgang til delte filer, samt ikke mindst muligheden for en central backup.

Med den nyeste version af MyBook-serien af netværksharddiske, kaldet World Edition II, tager Western Digital skridtet videre. Ikke alene sikres adgangen fra det lokale netværk, men også fra internettet.

Mens muligheden for at give alle internettets hackere potentiel adgang til vores gamle statistikopgaver og andre kompromitterende filer fylder os med gru, så kan teknikken være redningen for den glemsomme bruger.

NAS-drevet leveres desuden med backup-software, gigabit netværksstik, USB 2-port til at koble flere enheder sammen samt en indikator på fronten, der hurtigt viser, hvor meget ledig plads der er tilbage.

WD MyBook World Edition II leveres i to kapaciteter: 1 TB eller det mere menneskelige 500 GB. Vælger du at bruge den indbyggede RAID 1 muligheden, vil den ene TB dog formindskes til 500 GB.

Skulle du løbe tør for plads, tillader Western Digital, at du selv opgraderer harddiskene uden at miste din garanti.

Prisen på World Edition II 500GB bliver 1.950 kr, mens 1TB versionen forventes at lande på 3.870 kr. Ifølge Western Digital skulle diskene ramme de danske hylder i midten af marts.

Du kan læse mere om Western Digitals eksterne harddiske her - og læse PC Worlds stortest af 14 eksterne diske her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere