Garmin GPS med FM-sender

Hvis du synes, at den indbyggede højttaler i din GPS skratter for meget, så er der hjælp at hente fra Garmin. For i den nye topmodel kaldet nüvi 670 er der indbygget FM-sender. Med senderen kan der skabes forbindelse direkte til bilens radio.

Har du en støjende, ældre bil, en larmende familie eller blot nedsat hørelse kan det være svært at tvinge både klar og høj lyd ud af de små GPS-navigatorer.

Men siden, at de små FM-sendere blev tilladt på det danske marked, har det via høretelefonstikket på din GPS-navigator været muligt at sende lyden direkte til bilens radio og højttalere. Det har normalt krævet en selvstændig FM-sender, men i Garmins nye topmodel nüvi 670 er senderen indbygget.

Med den indbyggede FM-sender følger naturligvis også muligheden for at overføre nüvi-seriens andre lyd-funktioner til bilens højttalere. Det vil sige håndfri mobiltelefon via Bluetooth samt musik, som du har lagt ned på et SD-kort eller en af de rejse-guides, som kan købes som ekstra tilbehør.

Garmins 670 afløser nüvi 660 som topmodel. Den degraderede 660-model fortsætter dog i nüvi-programmet, der nu tæller otte forskellige modeller.

Nüvi 660 var i øvrigt den absolutte topscorer, da PC World for nyligt testede 5 GPS-navigatorer i en stortest.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere