Pcworld.dk bygger om

Til februar kan den nuværende udgave af pcworld.dk fejre et års fødselsdag. Vi har taget forskud på jubilæet ved at bygge lidt om på hjemmesiden.

pcworld.dk bygger om

PC World har været at finde på internettet siden 1996, men den seneste version af hjemmesiden blev lanceret i februar 2006. I det sidste år er det imidlertid gået stærkt.

I februar 2006 havde PC World, ifølge Foreningen af Danske Internetmedier, 107.170 unikke brugere. 10 måneder senere i december 2006 kunne vi endnu engang fejre en ny rekord med 252.737 unikke brugere. Samtidig kunne vi kalde os Danmarks 39. største hjemmeside.

Ombygningen er imidlertid ikke total, men handler om at få skabt en mere indbydende og brugervenligt hjemmeside. Topbaren med dens, meget lidt benyttede, faneblade er derfor blevet skiftet ud til en mere dækkende version. Samtidig er der blevet ryddet lidt op i menuerne.

Vi håber ændringer vil falde i brugernes smag.

PS: En del brugere har påpeget at den nye top-bar ser mærkelig ud i FireFox. Det skyldes at FireFox lige skal genindlæse siden - tryk derfor F5. Så burde det se bedre ud.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere