Få 1.000 kroner, et gratis fotoalbum og en gang spam

December måned er fløjet forbi næsen på de fleste af os - men faktisk bød december på en række interessante historier. Her er en hurtig gennemgang.

Slutningen på december måned nærmer sig hastigt, eller rettere sagt, slutningen på den del af måneden, hvor vi stadig er i stand til at tænke klart.

På redaktionen forudser vi, at den sidste uge, fra den 24. og frem, vil fortabe sig i lyserød tåge på grund af al den fedtholdige julemad, vi skal have indenbords, inden festen slutter.

December bød på en række historier, der er værd at tage et ekstra kig på. Først og fremmest så er der op til 1.000 nemmere kroner at hente ved at slukke computere og tv helt i stedet for at lade dem stå på standby.

Det vidste du nok godt, men nu er det slået fast engang til. Afsted mod stikkontaktet, en, to, tre! Og husk så at køleskabet gerne må stå standby.

Efter 11 måneders total afholdenhed kaster mange danskere sig ud i frådende druk gennem det meste af december.

Det kan ikke være en tilfældighed, at Google vælger netop denne måned til at lancere deres seneste gratis tjeneste. Vi siger blot, at kameramobil + julefrokost = online fotoalbum.

På redaktionen kan vi dog garantere, at det er alderen og ikke alkoholen, der får os til at forlægge vores historier. Heldigvis har firmaet Zoho skabt en lille plug-in til Word og Excel, der løser problemet. Med et enkelt tryk kan du nu gemme dine tekstdokumenter og regneark online - direkte fra Word og Excel. Prøv det her.

Vores mailbokse på redaktionen er selvfølgelig beskyttet af et super spamfilter, der beskytter os mod sure læsere, vrede producenter og de der aktiefiduser, vi altid falder for. Men derfor kan det godt bekymrer os, når vi kan se, at de største sikkerhedstrusler i 2007 blandt andet vil være flere falske websider, virus i videoklip og billedspam.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere