18. december: Vind dagens fede julepakke

Dagens julepakke byder igen på en enkel, men smart surroundhøjttaler fra Yahama, der matcher dit fladsskærms-tv. Værdi: 6.999 kroner. Vind den her!

Her på PC World fejrer vi, at vi er Danmarks største webside om computere og forbrugerelektronik med hele 244.000 unikke besøgende om måneden.

Derfor vil vi i samarbejde med en lang række førende producenter af forbrugerelektronik udlodde præmier til en samlet værdi af over 100.000 kroner i løbet af december måned. Hver dag vil du kunne vinde nye præmier.

Dagens præmie er: YSP-800 (sølvfarvet)

Yamaha har kastet endnu en surround højttaler ind i PC Worlds julekonkurrence. Med denne enkle, men smarte højttaler slipper du for kabelsuppe i stuen, da du udelukkende behøver den under dit fladsskærms-tv for at få ægte 5.1 surround sound. Hjemmebio-systemet er designet til 32 tommer fladskærme og har en værdi af 6.999 kroner.

Klik her for at deltage i dagens konkurrence.

Husk at du stadig kan være med i tidligere konkurrencer, hvor der også er fede præmier på højkant. Du finder oversigten her, og den opdateres løbende.

Alle konkurrencer løber frem til den 31. december.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere