16. december: Vind dagens fede julepakke

Dagens fede julepakke gemmer på en Sansa MP3-afspiller på otte gigabyte, avancerede højttalere, webcam, USB-nøgle på fire gigabyte og meget mere. Vind alle præmierne her!

Her på PC World fejrer vi, at vi er Danmarks største webside om computere og forbrugerelektronik med hele 244.000 unikke besøgende om måneden.

Derfor vil vi i samarbejde med en lang række førende producenter af forbrugerelektronik udlodde præmier til en samlet værdi af over 100.000 kroner i løbet af december måned. Hver dag kan du vinde nye præmier.

Dagens præmier er:

SanDisk Sansa e280 MP3-afspiller

Sansa e200-serien af MP3-afspillere er udført i et elegant design og har stor hukommelse. De otte gigabyte flash memory gør Sansa e280 i stand til at håndtere masser af musik, fotos og videoklip.
Værdi 1.500 kroner

Logitech Z-10 Interactive Speaker System

Logitech Z-10 byder på en flot og klar lyd med en ren bas uden den omfangsrige subwoofer. Samtidig er højttalerne udstyret med et pænt, sort design og med det nyskabende display, der ud over volumen kan viser oplysninger fra onlinespil. Værdi: 1.199 kroner

Jabra BT 160

Med dette Bluetooth-headset på 16 gram fra Jabra kan du trådløst skvadre løs i mobiltelefonen, mens den er gemt væk i lommen. Med Jabra BT 160 følger over 50 forskellige specialdesignede klistremærker, der kan give headsettet et unikt udseende. Samlet værdi: 499 kroner

Sandberg FireWire for Laptop

Mangler du FireWire-tilslutning på din bærbare computer? Løsningen er dette kort, som er lige til at stikke ind i din flade følgesvend. Sandberg FireWire for Laptop har en værdi af 399 kroner.

Verbatim Hi-Speed USB 2.0 Store "n" Go – fire gigabyte

Du kan hurtigt gemme dine data og tage dem med på farten med Verbatims USB-nøgle. Den kan rumme op mod fire gigabyte billeder, dokumenter eller musik. For at sikre ens data kan USB-nøglen beskyttes med kodeord. Værdi: 699 kroner

Creative Inspire T3030 speakers

Du kan koble den bærbare, den stationære eller MP3-afspillerne til Creative Inspire T3030 speakers, som derefter er klar til at spille op til dans. De to satellithøjttalere og subwooferen udført i træ sørger for en høj og dyb bas, som dine naboer også vil have glæde af, hvis du skruer højt op. Værdi 699 kroner

Creative Webcam Instant Skype Edition

Dette kamera er Skype-certificeret og gør det muligt for venner og familie at tale og se hinanden samtidig. Det optager video i 352 x 288 pixel med 30 billeder i sekundet. Creative Webcam Instant Skype Edition installeres via USB-porten, og kameraet har en værdi af 329 kroner.

Alle dagens præmier er samlet i en stor pakke, som kan blive din. Klik her for at deltage i dagens konkurrence.

Husk at du stadig kan være med i tidligere konkurrencer, hvor der også er fede præmier på højkant. Du finder oversigten her, og den opdateres løbende.

Alle konkurrencer løber frem til den 31. december.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere