Det er Wiildt sjovt

Det er sjældent, at et stykke elektronik fra BR-Legetøj i den grad har sat gang i PC Worlds redaktion. Men det var tilfældet med Nintendos seneste konsol: Nintendo Wii. Her er vores umiddelbare vurdering.

Nintendo Wii rammer PC World

I morgen starter salget af Nintendo Wii her i Danmark, men PC World har allerede haft muligheden for at teste den lille spillemaskine.

Vi har dog kun haft den inde i ganske kort tid, så her er ikke tale om en egentlig anmeldelse. Det er derimod vores umiddelbare indtryk.

Men lad os slå fast med det samme: Nintendo Wii imponerer og fascinerer.

Det må være første gang i mange år, at vi er blevet så begejsterede for et stykke elektronik, der forhandles af BR-Legetøj.

Nintendo Wii blev sat op på PC Worlds redaktion, og der gik ikke mange minutter, før folk strømmede til for at se og prøve konsollen.

En af de ting, som skiller Wii ud fra konkurrenterne Xbox 360 og den kommende PlayStation 3, er, at controlleren er ekstrem interaktiv.

I tennisspil skal den bruges som ketcher, og i golfspil fungerer den som putter. I racerspil lægges controlleren ind i et rat, hvorefter du kan vride dig rundt i svingene. Det er smart tænkt, og det giver helt ny spilleglæde.

Selv personer, der normalt ikke er bidt af computerspil, lever sig helt ind i de fascinerende spil, mens de svinger controlleren som Roger Federer eller Tiger Woods.

Det har skabt mange smil og latter på redaktionen, når medarbejderne fra it-afdelingen og bogholderiet sprang rundt i lokalet og forsøgte sig som bokser, tennisstjerne og golfspiller.

Lige nu er Wii et rigtig sjovt bekendtskab, men vi må lige klappe konsollen lidt. For er det stadigvæk sjovt at spille løs efter et par dage? Bliver spillene ved med at være fascinerende? Vil vi blive trætte af den lidt simple grafik?

Vi vender tilbage med en decideret anmeldelse i løbet af næste uge, hvor vi har haft bedre tid til at give Nintendo Wii et ordentligt undervognstjek.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere