3. december: Vind dagens fede julepakke

Dagens julepakke er spækket med hovedtelefoner, antivirusprogram, software til videoredigering, højttalere og en USB-nøgle på otte gigabyte. Alt dette kan blive dit. Deltag i konkurrencen her.

Her på PC World fejrer vi, at vi er Danmarks største webside om computere og forbrugerelektronik med hele 244.000 unikke besøgende om måneden.

Derfor vil vi i samarbejde med en lang række førende producenter af forbrugerelektronik udlodde præmier til en samlet værdi af over 100.000 kroner i løbet af december måned. Hver dag vil du kunne vinde nye præmier.

Dagens præmier er:

Pulsar 590A

Plantronics stereo hovedtelefoner kan forbindes trådløst til mobiltelefonen, MP3-afspilleren, fjernsynet eller andre lydenheder. Forbindelsen foregår via en Bluetooth-adapter, så du er fri for at fedte med ledninger. Pulsar 590A fra Plantronic har en værdi af 1.199 kroner

Norton Internet Security 2007

Symantecs sikkerhedspakke omfatter Norton Antivirus, Norton Personal Firewall, Norton Antispyware og Norten Antiphishing. Programmerne kører i baggrunden og beskytter mod de seneste trusler fra internettet som spyware, orme og vira. Norton Internet Security 2007 har en værdi af 779 kroner.

Premiere Elements 3.0

Videoredigeringsprogrammet Premiere Elements 3.0 er i stand til at redigere indhold optaget i HDV. Almindelige digitale videooptagelser kan programmet naturligvis også klare, og en smart funktion er, at det kan spytte redigerede videoklip ud i formater, så det passer til en medieafspiller som iPod, din mobiltelefon eller dvd-skiven. Premiere Elements 3.0 har en værdi af 775 kroner.

Verbatim Store 'n' Go 8 GB

Mangler du harddiskplads, mens du er på farten? Denne eksterne harddisk fra Verbatim er på otte gigabyte og forbindes til computeren via USB-porten. Harddisken er ikke større, end den kan ligge i en skjortelomme. Verbatim Store ’n’ Go 8 GB har en værdi af 1.495 kroner

Sandberg Wireless G54 USB

Dette WiFi-stik giver dig trådløs netværksadgang på computeren, og dermed slipper du for at bøvle med netværkskabler. Stikket er af standarden 802.11g, der giver hastigheder på op til 54 Mbit/s. Sandberg Wireless G54 USB har en værdi af 249 kroner.

Creative SBS 380 speakers

Højttalersæt består af to satellithøjttalere og en subwoofer af træ med basrefleks, der pumper kraftig, dynamisk baslyd ud. Betjeningen forestår via knapper på satellitternes front, og højtalerne kan tilsluttes til pc'er, bærbare computere, MP3-afspillere og andre lydkilder. Creative SBS 380 speakers har en værdi af 299 kroner.

Alle dagens præmier er samlet i en stor pakke, som kan blive din. Klik her for at deltage i dagens konkurrence.

Husk at du stadig kan være med i tidligere konkurrencer, hvor der også er fede præmier på højkant. Du finder oversigten her, og den opdateres løbende

Alle konkurrencer løber frem til den 31. december.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere