SanDisk vil være nummer to

Konkurrencen mod iPod er stærk, men SanDisk har ikke helt givet op. Nu relanceres Sansa e200-serien i Europa med og uden FM-tuner og med et forbedret scroll-hjul. En tiltrængt forbedring.

Er Apple i en så stærk position, at ingen kan slå dem, når det kommer til MP3-afspillere?

Det synes amerikanske SanDisk at mene, da de tirsdag under en pressepræsentation i København orienterede om deres seneste tiltag på markedet for musikafspillere med flash-hukommelse.

På det amerikanske marked er SanDisk nummer to, men de har haft sværere ved at slå igennem i Europa, hvor lanceringer besværliggøres af mange forskellige sprog og stikkontakter.

Vigtigste budskab fra SanDisk var, at deres topmodel i e200-serien, der har fået øget kapaciteten til otte gigabyte, nu kommer med en valgfri FM-tuner. Som en ekstra detalje gør SanDisk opmærksom på, at alle deres afspillere med FM-modtager også samtidig kan optage FM-signalet.

Da PC World i oktober anmeldte Sansa e270 afspilleren kommenterede vi på det lidt plastic-agtige hjul, som e200-serien var udstyret med.

Nu har SanDisk lyttet til kritikken, og de kommende versioner har et bedre hjul. Samtidig har SanDisk også opgraderet firmwaren, så den lader dig spille højere, hvilket også var et kritikpunkt, da vi anmeldte den.

Ud over den forbedrede version af MP3-afspilleren vil SanDisk op til jul desuden gå Apple endnu mere i bedene ved at lancere en række tilbehør til Sansa-serien sammen med producenter som Griffin og Belkin.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere