Garmin-GPS til rygmærker og MC

Intet er mere pinligt for mange mænd end at indrømme, at man er faret vild. Er du iført smart læderheldragt og en voldsom motorcykel, bliver det ikke spor bedre. Måske derfor kan Garmin præsentere en ny GPS, kaldet zümo, til motorcykelfolket.

Har man først prøvet at køre på motorcykel i regnvejr, ved man, at vand trænger ind overalt. Måske derfor har Garmin trukket på sin ekspertise fra produktion af GPS-udstyr til fly og både, da de designede deres første GPS til motorcykler.

Motorcykler er en dyr hobby, og Garmin zümo 500 deluxe lægger sig op af den trend med en startpris på 5.999 kroner for kort over Skandinavien indbygget og Europa på en medfølgende dvd.

Storebroren zümo 550 koster til gengæld 7.299 kroner og tilbyder et komplet kort over Europa lagret i hukommelsen, herunder de østeuropæiske lande.

Foruden 100 procents vandtæthed har MC-GPS'en en lang række funktioner, der er specielt udviklet til brug på motorcykler. Eksempelvis kan man indtaste sit gennemsnitlige benzinforbrug og derefter se på skærmen, hvor meget brændstof, der er tilbage i tanken.

Dermed skulle det være slut med både at spørge om vej, samt at trække kværnen de sidste 15 kilometer til den næste tank.

Takket være indbygget Bluetooth kan zümo benyttes som en håndfri installation på motorcyklen, hvor stemmeinstruktionerne så gives direkte i øret via en højttaler i hjelmen.

Zümo kan ikke alene bruges på MC. 550 modellen leveres med et robust og flytbart monteringskit til brug i bilens forrude og er derfor velegnet til montering i varebiler, hvor der typisk stilles større krav til modstandsdygtighed over for knubs og fugt.

Garmin har ikke oplyst et lanceringstidspunkt, men mon ikke vi kan forvente at se den i tide til julehandlen. Det er i hvert fald en oplagt gaveide til en af brødrene nede i klubhuset.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere