Hands får partner i Sydafrika

Konsulenthuset Hands satser som en vigtig del af forretningen på at levere IT-løsninger via internet som Application Service Provider (ASP). I Danmark vokser kundebasen støt ? og i udlandet har selskabet senest etableret sig i Sydafrika via en forhandler.

Støt og roligt som en snebold, der tager til i omfang og fart. Det er et billede for udviklingen inden for udbredelsen af softwareudlejning over nettet via ASP (Application Service Providers), som direktør for konsulenthuset Hands? ASP-forretning, Jørn Rejndrup læner sig op ad, når han skal beskrive sine forventninger til området.

Hands har i halvandet år udbudt en ASP-løsning kaldet ServiceHosting baseret på ERP-systemet Navision Axapta. Kundedatabasen vokser ifølge Jørn Rejndrup stille og roligt med virksomheder og brugere som udtryk for, at det danske ASP-marked øger sit omfang ? som en snebold, der ruller afsted.

Snebolden, om man vil, er nu kommet til Sydafrika, hvor Hands står foran lancering af en ASP-løsning til sydafrikanske revisorer. Det sker i samarbejde med revisorkæden MSI, der med hjælp fra Hands i Danmark har opbygget en virksomhed, der skal formidle Hands? løsninger på Afrika?s sydspids. Virksomheden hedder Hands-On.

- Ifølge dem selv havde MSI været på jagt efter en løsning som vores i nogen tid, og via en kontakt til Navision fik de fat i os. Og vi kunne levere det, som de havde behov for, forklarer han. Konsulenthuset har allerede i nogen tid tilbudt en løsning til revisorer, hvor der faktisk er en billig salgskanal ud til virksomhederne.

Programmet giver virksomhederne mulighed for at styre løn og al anden økonomi på Axapta-platformen.

MSI skal via Hands-On ? som en slags franchisemodel - være forhandleren i Sydafrika, mens al vedligeholdelse og kommende opdateringer bliver styret fra Danmark, da Hands har alle ASP-rettighederne.

Jørn Rendrup forventer et afkast af aftalen på omkring 15 millioner kroner i løbet af et par år.

- Vi har bedt MSI om at anlægge konservative betragtninger til væksten i deres forretningsplan, fordi snebolden skal i gang. Men vi arbejder oftest inden for en tidsramme på tre til fire år afhængigt af markedet, hvor der til den tid vil være et afkast til os, forklarer han.

Hands har nu en ASP-forretning kørende i Holland, Storbritannien, Sverige og Norge samt Tyskland og Australien. Dertil kommer kunder, der kører Hands-udviklede løsninger i Rusland, Italien og Frankrig. Konsulenthuset har også forsøgt sig i USA og Belgien, men her glippede forsøgene i første omgang.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere