FDIM vil have rigtigt sekretariat

Foreningen af Danske Internet Medier skal være en rigtig brancheforening med sekretariat og deraf følgende kontingentstigning. Årsagen er, at FDIM skal markedsføre mikrobetalingssystemet Valus.

På generalforsamlingen torsdag formiddag beder bestyrelsen i Foreningen af Danske Internet Medier, FDIM, om lov til at hæve kontingentet med op til 75 procent.

Pengene skal bruges til at ansætte enten en direktør eller en administrativ medarbejder, der kan hjælpe med at gøre FDIM til en rigtig brancheforening.

Vokseværket skyldes den store satsning på at styre mikrobetalingerne på de danske portaler og netmedier. Systemet hedder Valus og er efter måneders forsinkelser snart klar:

- I løbet af 2-3 uger er vi klar til at lægge en markedsføringsplan for vores eget mikrobetalingssystem, fortæller Rune Bech, der står i spidsen for arbejdsgruppen for mikrobetalingerne i FDIM.

Konkurrence med banker

Tirsdag præsenterede foreningen Valus-projektet for omkring 60 repræsentanter for de førende portaler og netmedier herhjemme.

Systemet kommer til at konkurrere mod en lignende løsning med en række danske banker i spidsen, og derfor bliver det nødvendigt med en professionalisering af FDIM, mener Rune Bech, der også er chef for TV2/Interaktiv.

Hvis FDIM's bestyrelse får godkendelse fra generalforsamlingen, vil kontingentet for at være medlem af foreningen blive opkrævet på en ny måde. Medlemmerne deles op i tre, i stedet for to grupper.

Ikke-medlemmer velkomne

Den mindste gruppe med virksomheder med lille omsætning og få ansatte skal betale 12.000 kroner om året i kontingent, hvilket er en stigning på 2.000 kroner.

Mellemgruppen med stor omsætning og få ansatte eller lille omsætning og mange ansatte skal af med 24.000 kroner, hvilket er et plus på 4.000 kroner.

Endelig skal restgruppen med mange ansatte og stor omsætning fremover betale 35.000 kroner om året for et FDIM-medlemskab, og det er 15.000 kroner over det hidtidige kontingent.

- Men det er vigtigt at understrege, at FDIM-medlemskab ikke er en forudsætning for at bruge Valus-systemet. FDIM-medlemmer får ikke engang rabat på systemet, fastslår Rune Bech.

Relevant link:

Foreningen af Danske Internet Medier




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere