Første telefoner fra Sony Ericsson

Sony og Ericsson præsenterede tirsdag en stribe nye telefoner og andet udstyr under det nye fælles navn, Sony Ericsson. Blandt andet ses en telefon med indbygget digitalkamera, der kan sende billederne videre som MMS-beskeder, samt en Java spille-telefon.

Verdenspressen blev tirsdag præsenteret for det første synlige afkast af fusionen mellem Ericsson og Sonys mobiltelefonfirmaer.

En stribe nye telefoner - eller terminaler, som mobiltelefonerne efterhånden kaldes - har set dagens lys med det nye Sony Ericsson-logo.


Sony Ericsson Z700 spille-mobiltelefonen med indbyggede Men in Black og Charlie's Angels spil, Java, Bluetooth og GPRS.
Foto: Sony Ericsson.

Selskabet har valgt at lancere de mange nyheder en uge før, den store Cebit-messe åbner i Hannover, og hvor Sony Ericsson-gennembruddet let kunne drukne blandt mange andre produktnyheder.

- Vi har valgt at samle alle de nye produkter og vise dem på én gang på det tidspunkt, der er det rette for os, siger Tor Esben Andresen, nordisk marketingchef for Sony Ericsson, til Computerworld Online.

Klar til Cebit

Det har været vigtigt for Sony Ericsson at have produktionsklare produkter på plads inden Cebit-messen, hvor Sony Ericsson har sin egen stand uafhængigt af de to moderselskaber. Og på standen skal der selvsagt være nogle produkter at vise frem.

Blandt nyhederne findes en videreudvikling af den succesfulde mobiltelefon Ericsson T68. Nu skal den hedde Sony Ericsson T68i og er at finde i de danske butikker allerede i denne måned.

Sony Ericsson T68i bliver udstyret med MMS som den første terminal på markedet. MMS gør det muligt at sende video- og lydklip og udvider mulighederne for overtakserede indholdstjenester.

En anden nyhed er Sony Ericsson P800, der kaldes en "multimedie smartphone" med indbygget kamera. Terminalen er udstyret med Symbian 7.0-operativsystemet og har trykfølsom skærm. Billeder, der er taget med kameraet, kan sendes videre som en MMS-besked.

Spille-telefon

Derudover har Sony Ericsson præsenteret sin Z700 spille-mobiltelefon, der har indbyggede Java-spil, som Men in Black og Charlie's Angels. Med Bluetooth og GPRS er det muligt at spille mod venner fra nær og fjern.

Hertil kommer en lang række nyheder inden for Bluetooth-headset, GPRS-kort til bærbare computere og terminaler henvendt til det amerikanske marked.

Sony Ericsson har desuden knyttet stærke bånd til de øvrige dele af Sony-koncernen, og mobildivisionen får dermed adgang til underholdningsprodukter i stor stil som spil, musik og andre indholdstjenester.

Onsdag afholdes et pressemøde i København, hvor Sony Ericsson præsenterer sine visioner for fremtiden.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere