Aalborg-firma får 17 mio. kr.

Der er muligheder i real-time live video til håndholdte terminaler via lokale GSM/GPRS, netværk eller bluetooth. Det mener et konsortium, der har skudt 17 millioner kroner i Aalborg-firmaet On-Air, der udvikler video-teknologien.

Nok kan det være rart at sidde med sin håndholdte terminal og se på downloadede filmklip, alt imens toget hjem suser over skinnerne, men hvordan ville det ikke være at kunne logge sig på en portal og se tv-nyheder, mens de bliver sendt?

Det er tankerne bag firmaet On-Airs teknologi ? og det tror en række investorer så meget på, at firmaet har fået tilført 17 millioner kroner til videre udvikling af sin video streaming teknologi. Investorerne er Vækstfonden, A/S Dansk Erhvervsinvestering, Erhvervsinvest Nord A/S og HC Projects A/S.

Målrettet overvågningsbranchen

On-Airs teknologi er platforms-uafhængig via en Java Applet ? og selskabet ser selv en stor mulighed for anvendelse blandt andet inden for overvågningsbranchen, der nemt kunne bruge håndholdte terminaler og mobiltelefoner.

Streamingen af live video er ud over håndholdte terminaler også tænkt til at kunne blive brugt på websider.

Det vil udbrede teknologien via licensaftaler med firmaer inden for mobil kommunikation og ASP?ere (application service providers).

I Danmark har On-Air et samarbejde med Zitech Computer som distribuerer og forhandler produkter, som benytter selskabets software.

Relevante link:
On-Air




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere