Vandtæt bærbar

Hvis du er en fjumregøj, der altid taber din bærbare eller hælder vand ned i tastaturet, så er Panasonics Let's Note CF-Y5 sagen.

Den kan tåle lidt af hvert, den nye bærbare pc fra Panasonic. Let's Note CF-Y5 brokker sig ikke over slag og stød med et tryk på op mod 100 kilo, og så er computeren vandtæt.

Ifølge Digitaltrends.com er det et særligt dræningssystem, der sørger for, at en kop vand ned i tastaturet ikke får elektronikken til at bryde sammen. Selve overfladen på den bærbare skulle også være vandafvisende.

Den hårdføre computer kan prale med en 1,5 GHz Intel L2300 Core Duo processor, en 14,1 tommer bredskærm, en gigabyte ram og 60 gigabyte harddisk.

Let's Note CF-Y5 sælges kun i Japan, og det er til en pris på 265.000 yen. Det svarer til cirka 14.000 kroner.

Panasonic er ikke det eneste firma, som har udviklet en hårdfør computer. Også fabrikanten af militærkøretøjet Hummer har skabt en bærbar, der kan tåle en barsk omgang, hvor høje temperaturer, rystelser og stødpåvirkninger ikke er noget problem. Samtidig kan den tåle at blive tabt på jorden fra næsten en meters højde.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere