HP Danmark fik lille overskud

Hewlett Packard Danmark kom ud med plusser på bundlinien efter et år med en omsætning, der er faldet en anelse i forhold til sidste år.

Med et et-cifret millionoverskud på driften kom Hewlett Packards danske datterselskab ud af det forgangne regnskabsår med skindet på næsen. Præcis hvor meget den danske del af forretningen giver i overskud, oplyser selskabet ikke.

Omsætningen er i forhold til året før faldet en smule fra 2,38 milliarder kroner til 2,24 milliarder, fremgår det af en pressemeddelelse fra selskabet.

Koncern-regnskabet blev offentliggjort onsdag i sidste uge og viste en omsætning på 45,226 milliarder dollar (380 milliarder kroner) i 2001 mod 48,87 milliarder dollar (411 milliarder kroner) året før. På verdensplan opnåede HP et overskud på 408 millioner dollar (3,4 milliarder kroner).

Tilfreds topchef

- I betragtning af de store udfordringer, som IT-branchen har stået over for i 2001, er resultatet meget tilfredsstillende. Vi har fastholdt ? og på flere områder øget ? vores markedsandele samtidig med, at vi har formået at styre vores omkostninger så effektivt, at vi kommer ud af året med et driftoverskud, forklarer administrerende direktør i HP Danmark, Chris Jansen, i en pressemeddelelse.

HP har i Danmark 300 ansatte og i alt 86.000 medarbejdere.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere