Microsoft: XP er en langsigtet investering

Topledere i Microsoft lægger ikke skjul på, at Windows XP er en investering, der først kommer til sin ret, når økonomien vender og folk igen begynder at købe pc?er.

På trods af stort anlagte markedsføringskampagner og medie-events for Microsofts nye styresystem Windows XP går der lang tid, før styresystemet opnår stor udbredelse. Det mener Microsofts økonomidirektør, John Connors, der sammenkæder udbredelsen af Windows XP med det generelle salg af pc?er.

- Vi har forsøgt at være realistiske omkring forventningerne til vores nye produkter. En stor udbredelse af Windows XP afhænger i virkeligheden af, hvornår konsumentmarkedet for pc?er igen skaber positive vækstrater, siger John Connors.

Ifølge Microsofts egne vurderinger vil pc-salget være uændret eller sågar falde i indeværende regnskabsår. Derfor forventer Microsoft, at Windows XP først formår at få fodfæste i desktop-pc markedet, når økonomien genvinder sin styrke.

Den langsigtede strategi for Windows XP kommer også til udtryk ved, at Microsoft opfordrer sine erhvervskunder til at fuldføre eventuelle opgraderinger til Windows 2000, der for tiden genererer den største omsætning blandt Microsofts styresystemer.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
itm8 A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere