Film på HD-DVD udskudt

Om få dage kan amerikanerne få fingrene i en HD-DVD-afspiller. Den får de dog ikke megen fornøjelse af lige med det samme, da film i det nye HD DVD-format er blevet udskudt.

Definitionen på nedtur: Du har et fjernsyn, som er HD Ready. Du har bestilt en HD-DVD-afspiller fra Toshiba, som du er en af de første i verden til at modtage. Men du har ingen film i det nye format, som virker med din spritnye afspiller.

Det er situationen for de amerikanere, der regnede med at få glæde af deres nyindkøbte vidunder af en HD DVD-afspiller.

Filmselskabet Warner regnede med den 28. marts at levere de første film i det nye format, der viser levende billeder i high definition. Men lanceringen er udskudt, og derfor må amerikanerne tålmodigt sidde klar ved HD-DVD-afspilleren indtil den 18. april.

Her ventes filmene Million Dollar Baby, The Phantom of the Opera og The Last Samurai at komme ud i de amerikanske butikker i det nye format. Oprindeligt var der planlagt langt flere titler, som skulle komme ud her i marts, men det antal er skåret ned.

Ifølge Warner er filmene udskudt for at sikre, at de er 100 procent i orden, skriver Betanews.com. Den forsigtige fremgang skyldes også, at der er tale om et nyt dvd-produkt, hvor alt lige fra kopibeskyttelse til komprimering er skabt fra bunden.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere