Reality-stjerne giver præmie til fildelere

Vinderen af et svensk reality-show donerede 50.000 kroner af sin præmie til den kontroversielle fildelingstjeneste Pirate Bay. Pengene skal bruges til nye servere.

Petter Nilsson løb i weekenden med sejren i det svenske reality-program Toppkandidaterna. Med sejren fulgte 250.000 svenske kroner, som han skulle forære til organisationer og foreninger efter eget valg.

Der faldt 50.000 svenske kroner af til den kontroversielle fildelingstjeneste Pirate Bay, da Petter Nilsson selv er begejstret bruger af netop fildeling, skriver Mikrodatorn.idg.se.

Hos Pirate Bay er der glæde over det store beløb, som allerede er øremærket til to nye Opteron-baserede servere fra Hewlett-Packard. De skal være med til at gøre det hurtigere og lettere at søge i filer på PirateBay.org.

Sverige har inden for det seneste år strammet lovgivningen om fildeling på nettet, og flere computerbrugere er rasende og føler sig kriminaliseret. Det er kommet så vidt, at Piratpartiet har set dagens lys. Det er et politisk parti, som håber at blive stemt ind ved valget til det svenske folketing, riksdagen. Mærkesagen er naturligvis fildeling. Læs mere om den sag her.




IT-JOB

Netcompany A/S

Managing Architect

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Erfaren teamleder til årsopgørelsen

Vive - Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd

Erfaren datamanager med registerkompetencer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere