Skrabet og billig bærbar

Medion har sammen med VIA Technologies skabt en skrabet version af en bærbar computer. Til gengæld er prisen lav: 4.500 kroner.

Bærbare computere har overhalet de stationære pc'er i popularitet, og nu er priserne på de flade følgesvende efterhånden kommet godt i bund.

Prisen er røget under den magiske grænse på 5.000 kroner, blandt andet takket være VIA Technologies der i samarbejde med Medion har sat sig for at skabe en billig bærbar computer,

Medion MIM 2080 Notebook er titlen på computeren, som er udstyret med en 1.5GHz VIA C7-M mobile processor. Den har indbygget dvd-brænder, 40 gigabyte harddisk og 15 tommer skærm. Der er sparet lidt på ram-klodserne, og den bærbare har kun 256 megabyte ram at gøre godt med. Computeren er ikke nogen letvægter og vejer 2,4 kilo.

Medion sætter den bærbare til salg fra den 11. marts til en pris på 4.500 kroner.

En søgning i vores kategori "Tjek prisen" her på websiden afslører, at også andre producenter er klar med bærbare computere, som koster under 5.000 kroner.

Acer TravelMate 2413LCi kommer tæt på den nye bærbare pc fra Medion og VIA Technologies.

Den billigste pris for Acer TravelMate er set til 4.891 kroner, og den har stort set de samme specifikationer som Medion MIM 2080 Notebook, dog ikke dvd-brænder.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere