Marsmænd angriber webside

Yahoo har kåret de bedste og mest innovative websider på nettet. En af vinderne lader en hær af virtuelle ufoer angribe en hvilken som helst webside.

Indhold

PCWorld.dk angrebet af marsmænd! Det kunne lyde som en afsporet aprilsnar, men det er rent faktisk muligt at få virtuelle ufoer til at aflægge besøg og smadre ens webside med laser. Se selv her.

Det er fra Netdisaster.com, at man kan taste den webside ind, som trænger til at få uventet besøg.

Og udover ufoer kan man sætte dinosaurer til med tunge skridt at traske ind over en webside eller ligefrem sætte et meteorangreb ind, der efterlader store kratere.

Naturligvis sker der ikke noget med den originale webside, og det er kun i ens browser, at det er muligt at se begivenhederne.

Yahoo har netop kåret de bedste websider på nettet i 2005, og her vandt Netdisaster.com i kategorien som den mest innovative.

Yahoo valgte at tildele prisen for den mest underlige og vidunderlige webside til Cloud Appreciation Society, der har specialiseret sig i billeder af skyer fra hele verden.

Websidens bagmænd er vilde med skyer og mener, at de desværre er så almindelige, at der ikke bliver sat nok pris på dem. Derfor forsøger Cloud Appreciation Society at vise, hvor flotte og imponerende skyer egentlig kan være.

Websiden Treasuremytext.com fik også en pris. Her kan man gemme alle sine sms-beskeder for evigt ved blot at videresende dem til websiden.

Treasuremytext.com er især målrettet Storbritannien, men det er også muligt at benytte tjenesten, selv om man ikke er brite. Det vil dog være en god idé på forhånd at undersøge, hvad det vil koste at videresende sms-beskeder fra Danmark til den britiske webside, inden man benytter tilbudet om at gemme sine sms-beskeder for evigt.

Hele Yahoos liste over de bedste websider i 2005 kan ses her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere