Ferrarien parkeres i lommen

Efter at have lagt navn og logo til bærbare computere og LCD-skærme er Ferrari nu klar til at give den gas på MP3-afspilleren.

Indhold

Ferrari har trådt sømmet i bund, når det gælder produktion af it-produkter, der bærer den italienske bilproducents logo.

Tidligere har vi set LCD-skærme og bærbare computere fra Ferrari, og nu er turen kommet til MP3-afspillere.

Det er firmaet Oregon Scientific, som står bag MP3-afspilleren, der er holdt i Ferraris røde og sorte farver.

MP3-afspilleren går under navnet FMP160, og den er 5,6 centimeter i højden, 4,2 centimeter i bredden og 2 centimeter tyk.

Under overfladen gemmer Ferrarien på en gigabyte flashhukommelse, og hestekræfterne kan blandt andet bruges til at afspille MP3- og WMA-filer.

Som så mange andre MP3-afspillere forbindes FMP160 til computeren via usb-porten, så der kan tankes musiknumre op. MP3-afspilleren har også indbygget diktafon.

Det er dog ikke helt billigt at komme op at køre med Ferrari. Ifølge Mobilemag.com er prisen 230 dollar, cirka 1.400 kroner.

Med de mange nye it-produkter vil nogen måske mene, at Ferrari er i gang med at udvande sit ansete navn, og spørgsmålet er, hvilken slags elektronisk isenkram bilproducenten lægger navn til næste gang?

Det svar finder man ved at klikke ind på Oregon Scientifics webside. Her står adskillige clockradioer, stopure og vejrstationer iført Ferraris logo.

Med Ferraris FMP160 følger en mini-taske, så MP3-afspilleren ikke får buler, når det går stærkt.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere