Forkerte regionskoder kan koste Spielberg filmpris

Koks med regionskoder kan koste filminstruktøren Steven Spielberg en filmpris. 5.000 britiske jurymedlemmer fik en dvd med filmen München, men den havde regionskode 1 i stedet for 2.

Indhold

Filminstruktøren Steven Spielbergs nyeste film med titlen München kan gå glip af flere filmpriser efter et stort dvd-koks. 5.000 britiske jurymedlemmer af BAFTA, British Academy of Film and Television Arts, skulle bedømme filmen og fik den tilsendt som dvd.

Men dvd-afspillerne hos mange jurymedlemmer gjorde vrøvl og ville ikke vise München.

Ved en menneskelig fejl var filmen blevet lagt på ned på dvd, så den i stedet for den europæiske regionskode 2 havde fået den amerikanske regionskode 1, skriver The Guardian.

Jurymedlemmerne var blevet lovet, at de ville få tilsendt et eksemplar af München før jul, men de modtog først den forkert kodede dvd-skive i den forgangne weekend.

For at give jurymedlemmerne en chance for at se filmen, inden afstemningen afsluttes, har der i den forløbne uge været tre forevisninger af München.

Det har dog udelukkende været i biografer i London, og BAFTA's 5.000 jurymedlemmer er spredt over hele Storbritannien.

Steven Spielbergs nye film handler om et gidseldrama under de olympiske lege i München i 1972, hvor 11 israelske idrætsudøvere blev dræbt. Filmen får dansk premiere den 27. januar.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
itm8 A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere