Send en e-mail ud i fremtiden

Webside lader dig skrive en e-mail, som først bliver afsendt om 30 år.

Indhold

Futureme.org kan man i øjeblikket skrive en e-mail, der først vil blive afsendt i år 2035. Modtagerens e-mailadresse skal dog stadig virke om 30 år, før posten kommer frem.

Det er muligt at ændre modtageradressen, som årene går selvom de to amerikanere Matt Sly og Jay Patrikios, der står bag web-tjenesten, mener, at det er lidt fusket.

Ideen med Futureme.org er nemlig at gemme e-mailene som en form for tidskapsel, der først bliver åbnet mange år senere.

- Vi vil have folk til at tænke på deres fremtid, og om hvad deres mål, drømme, håb og frygt er. Vi forsøger at skabe nogle seriøse eksistentielle overvejelser, siger Matt Sly til nyhedsbureauet AP.

I øjeblikket sender de fleste brugere på Futureme.org beskeder tre år frem i tiden, og i skrivende stund ligger der 125.551 e-mail og venter på at blive sendt af sted.

Der findes i dag også andre typer af e-mailtjenester, hvor beskeder kan blive sendt på et senere tidspunkt. På Mylastemail.com og Lastwishes.com kan man skrive beskeder til sin familie og sine venner, som de vil modtage, efter man er død.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere