Dansk portal fyldt med podcast

Podcastbølgen er for alvor ved at ramme Danmark, efter den de seneste år har hærget USA. Nu er den første danske podcasting portal klar.

Indhold

MP3-afspillere fås efterhånden til spotpris, og der er ikke længere nogen undskyldning for ikke at erhverve sig en af de små musikafspillere. Men når man har gennemlyttet hele sin musiksamling, og FM-radioen skratter, hvad kan den så egentlig bruges til.

Et af svarene er podcasting, der er en sammentrækning af ordene iPod og broadcasting. Det går i al sin enkelthed ud på at downloade radioprogrammer til MP3-afspilleren, og fænomenet har de seneste år været et stort hit i USA.

Nu er danskerne også så småt ved at få øjnene op for podcasting. Danmarks Radio udsender allerede flere af sine programmer, så de passer til MP3-afspilleren, og nu har den første danske podcasting portal set dagens lys.

Podhead.dk hedder portalen, hvor det er muligt at downloade udsendelser om alt lige fra filmanmeldelser til debat om klassisk musik. Fordelen ved podcast-programmer er, at de kan sigte smalt og direkte til udvalgte lyttergrupper, så selv om en udsendelse har et begrænset antal lyttere, kan den godt være en succes.

Den nye portal har i øjeblikket ti egenproducerede udsendelser, og ellers har Podhead.dk sorteret i det store udvalg af amerikanske programmer, og de bedste kan downloade fra hjemmesiden.

Besøg podcast portalen her.




IT-JOB

Netcompany A/S

Network Engineer

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane

Cyber Security Konsulent

Sentia Denmark A/S

Service Delivery Manager
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere