Windows Vista med bedre genstart

Det kan være en langsommelig og irriterende proces at genstarte sin pc. Men med Windows Vista bliver det lidt lettere.

Indhold

Microsoft lover, at det bliver lettere at genstarte det kommende styresystem Windows Vista. Det vil indeholde programmet Restart Manager, som skal gøre det hurtigere og mindre bøvlet at få genstartet computeren.

Hvis en applikation eller en opdatering kræver, at computeren genstartes, så undersøger Restart Manager, om det er muligt kun at genstarte enkelte dele af Vista. På den måde slipper man for at bruge tid på at lukke hele maskinen og samtlige programmer.

I de tilfælde, hvor det ikke er nogen vej udenom en genstart, kan Restart Manager tage et statusbillede af Windows Vista.

Når genstarten er overstået, sørger Restart Manager for at åbne de samme programmer og vinduer, man arbejdede med før genstarten, så der kan fortsættes fra præcist, hvor man slap.

Ifølge Microsoft vil Restart Manager fungere sammen med Windows Update, Windows Server Update Services, Software Installer og Systems Management Server.

Det er uklart, hvorvidt tredjepartsapplikationer kan udnytte muligheden i det nye program.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere