Artikel top billede

Hver femte iPhone-bruger kigger porno

Og hver tredje ville aldrig have en kæreste, som ikke ejer det nyeste inden for teknologiske isenkram, viser lille, men upålidelig undersøgelse.

Bevares. Undersøgelsen er både meget lille og meget uvidenskabelig, men alligevel interessant nok til, at den bør kolporteres videre fra The Register til Computerworlds weekend-stemte læsere.

Der skal såmænd nok være en iPhone-bruger eller tre i den skare, og de kan overveje, om de ligner deres amerikanske telefon-fæller, hvoraf 20 procent oplyser, at de jævnligt betragter voksen-indhold på deres 3,5 tommer skærme.

Kun 12 procent af Blackberry-brugerne søger denne adspredelse med deres udstyr.

Undersøgelsen, der er lavet af elektronik online-butikken Retrevo.com, har stillet en række spørgsmål til deres kunder, og 445 brugere af iPod og Blackberry har svaret.

Fælles for dem er, at de opfatter sig selv som udadvendte. De vægter fede gadgets højere end uddannelse, men betragter sig selv som intellektuelle.

Gammel teknologi turn off

For disse typer er gammel teknologi et decideret turn off, og 35 procent af disse smartphone-bevæbnede individer, kunne ikke drømme om at indlede et forhold til et andet menneske, hvis han eller hun er udstyret med forældede kommunikationsenheder.

25 procent oplyser dog, at de har været nødt til at droppe en kæreste, fordi vedkommende ligefrem brugte for meget tid på at pille ved telefonen.

En tredjedel har benyttet en SMS-besked eller e-mail til at slå op med en kæreste. Til gengæld har ingen foreslået ægteskab via disse medier.

Der er mere uvidenskabelig analyse på Retrevos hjemmeside.




IT-JOB

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Projektledere til nyetableret PMO-kontor

Netcompany A/S

Network Engineer

Sentia Denmark A/S

Service Delivery Manager

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Tech Lead til Java-backend udviklingsteam
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere