Brugervenlig harddisk/dvd-optager fra Sony

Med Sony RDR-HX1000 kan man optage tv-udsendelser på en 250 gigabyte harddisk eller til dvd'er, og videooptageren understøtter både DVD-R/RW og DVD+R/RW.

Indhold

Den japanske elektronikgigant Sony har lanceret en harddisk/dvd-optager med ganske imponerende specifikationer. RDR-HX1000 indeholder nemlig en harddisk på 250 gigabyte, og det er faktisk nok til 325 timers video, hvis man da kan nøjes med den dårligste optagekvalitet.

Harddisk-optageren kan også optage og afspille dvd'er, og man kan både benytte DVD-R, DVD-RW, DVD+R og DVD+RW.

Man kan optage og afspille samtidig, hvilket giver mulighed for tidsforskydning, og man kan se en dvd-film, samtidig med at der optages en tv-udsendelse på harddisken.

Optagelserne til harddisken organiseres automatisk, så man kan få en oversigt over de optagede udsendelser med første billede og navnet på udsendelsen. Navnet hentes fra tekst-tv.

Videooptagerne understøtter variabel bitrate, når optagelser skal overføres fra harddisken til dvd, og det sikrer en høj videokvalitet.

Før man gemmer tv-udsendelserne eller hjemmevideo-optagelserne på dvd kan man redigere i dem, og alle menuer kan bringes op på skærmen på dansk.

RDR-HX1000 såvel som modellen RDR-HX900, hvor man må nøjes med en 160 gigabyte harddisk, kan forbindes til et videokamera med FireWire (som Sony kalder i.Link). Så kan man overføre sine videooptagelser til harddisken eller til dvd uden kvalitetstab. Overførslen kan ske med op til 24 gange normal hastighed.

Det er muligt at konvertere harddiskens optagelser til en lavere billedkvalitet, før man overfører dem til dvd. På den måde kan man få plads til op til seks timers video på en enkelt dvd.

Man kan gemme optagelserne i en kvalitet, der faktisk er højere end den, som dvd-film byder på. Med optagekvaliteten HQ+ kommer bitraten nemlig op på 15 megabit i sekundet.

Sony RDR-HX1000 kommer til at koste 11.000 kroner med moms, mens man skal slippe 8.500 kroner med moms for RDR-HX900. Harddisk/dvd-optagerne kommer på det danske marked i løbet af september.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere